De organisaties van de lopen van het Huis & Hypotheek Ommelander loopcircuit hebben besloten om ook de laatste loop van het circuit 2020, de Huis & Hypotheek Ekensteinloop, af te gelasten.

Lange tijd onderzochten de organisaties van de verschillende lopen van het circuit, die traditioneel gezamenlijk de Huis & Hypotheek Ekensteinloop op het fraaie landgoed Ekenstein te Appingedam organiseren, naar de mogelijkheden om de loop door te laten gaan. Door de corona crisis zijn de voorwaarden waaraan voldaan moet worden enorm uitgebreid. Doordat de Ekensteinloop op het grondgebied van twee gemeenten (Appingedam en Loppersum) plaatsvindt moet aan de voorwaarden van twee gemeenten worden voldaan. Belangrijk onderdeel van de eisen vormt de 1,5 meter afstand tot de andere deelnemers/organisatie.

De organisatie is van mening dat het voldoen aan alle bijkomende maatregelen teveel van de organisatie en deelnemers vraagt en heeft dan ook besloten de Huis & Hypotheek Ekensteinloop af te gelasten.

Wij vertrouwen erop dat er begrip is voor dit besluit. Daarmee is het Huis & Hypotheek Ommelander Loopcircuit 2020 ten einde voordat het is begonnen. Jammer voor inspanningen die al waren gedaan. Wij zijn dankbaar voor de sponsors die ons trouw zijn gebleven en zien jullie graag terug in 2021.


 

 

© 2021 Ommelander Loopcircuit

© 2021 Ommelander Loopcircuit
Joomla Templates by Joomzilla.com