Beste sponsoren, vrijwilligers, deelnemers en kijkers,

Het zit erop, aan het einde van dit jaar houdt het Huis & Hypotheek Ommelander loopcircuit op te bestaan.

Een aantal bestuursleden heeft aan het begin van dit jaar aangegeven er na dit jaar mee te gaan stoppen, na zo’n 20 jaar is het mooi geweest. Het is tijd voor organiseerpensioen, andere uitdagingen en dus tijd voor vers bloed. Echter, heeft onze zoektocht naar opvolging en invulling niet het gewenste resultaat opgeleverd. Daarom hebben we besloten om, na de Huis & Hypotheek Ekensteinloop op 21 oktober 2023, de deur op slot te doen.

We durven het gerust te zeggen, het is het einde van een tijdperk. Gestart in 2002 en eindigend in 2023. Al die jaren met grotendeels dezelfde bestuursleden, voor de één een jaartje meer, voor de andere een jaartje minder. We zijn een hechte club geworden, waar we aan een half woord of een blik genoeg hadden om te weten wat er werd bedoeld of moest gebeuren.
Met elkaar hebben we in die jaren ontzettend veel meegemaakt, voor veel uitdagingen gestaan, maar ook heel veel plezier gehad.

Van 2023 gaan we nog een mooi jaar maken en we hopen dat we dat samen met jullie kunnen doen. We zien jullie heel graag bij de start van het Huis & Hypotheek Ommelander Loopcircuit bij de Steemer Omloop op zaterdag 13 mei.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deze verschijnt 6 keer per jaar.