Het zal jullie zijn opgevallen dat wij een nieuwe website hebben. Wij vonden dat we met de tijd mee moeten gaan. De oude website voldeed niet meer aan de eisen die vandaag de dag aan een website worden gesteld.

De beveiliging van de oude website liet te wensen over. Dat veroorzaakte af en toe problemen. Daarom hebben we besloten een nieuwe website te laten bouwen door een bedrijf met de nodige kennis van het bouwen en onderhouden van websites. Daarbij kwamen we uit bij Internetbureau Flonk van Martijn Poort. Hij heeft voor ons de technische kant van de nieuwe website verzorgd en zal ook de techniek op de achtergrond in de toekomst onderhouden. Daarmee zijn we verzekerd van een goedwerkende en veilige website. We zijn Martijn dankbaar voor zijn inzet tot nu toe en gaan uit van een vruchtbare samenwerking in de toekomst.

Met de nieuwe website hebben we getracht de gebruikersvriendelijkheid nog meer te verhogen. We vertrouwen erop hiermee tot ieders tevredenheid deelnemers, toeschouwers, organisatoren, sponsors van actuele informatie te voorzien. De website is tenslotte een heel belangrijk communicatiemiddel voor ons circuit.

Wil je de meest actuele informatie over de aanstaande loop, geef je dan op voor de (digitale) Nieuwsbrief. Op bijna iedere pagina tref je de mogelijkheid aan je hiervoor op te geven door middel van het invoeren van je emailadres. Gemakkelijker kan het niet.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deze verschijnt 6 keer per jaar.